Kawellen

De kawellen speelden in de voormiddag een smokkelspel in 2 teams: cowboys en indianen! Daarna volgde we enkele workshops, we kregen de vrije keuze om te kiezen aan welke we konden deelnemen, joehoe!! ✔️Op naar morgen!! Slaapwel 💛💚

Foto kawellen

Jonggivers

Vandaag hebben de jonggivers een rustige dag gehad. Eerst mochten ze knutselen en toen begonnen we aan de workshops. Knutselen, dansen, waterspelletjes, sjorren. Ze deden het allemaal. En in de avond gingen ze competitief de strijd aan met een verover de vlag. Iedereen wou winnen en dat was duidelijk. Voor ons was 1 winnaar en dat is ons, de jonggiver. Toen kropen ze direct in hun bed en vielen ze direct in slaap. Wat was dit een geweldige dag. Slaapwelll!!!

Foto jogi

Givers

Deze voormiddag zijn enkele Givers begonnen met nadenken over hun belofte. Ook hebben enkele Givers een opdracht gekregen voor de totemisatie. Verder hebben we al enkele brieven geschreven, geknutseld en met macrame armbandjes en sleutelhangers gemaakt.

In de namiddag konden we ons uitleven in 4 workshops: sjorren, dansen, knutselen en waterspelletjes.

Voordat we konden gaan slapen moesten we eerst nog ontsnappen uit de gevangenis van de sheriff! Door het oplossen van de verschillende raadsels konden we uit de escaperoom ontsnappen en zo toch in ons bedje slapen vannacht.

Tot morgen!

Foto givers

Jins
De jins zijn hun dag gestart met cowboyduels. In de vorm van een laddercompetitie. De jins moesten elkaar uitdagen om zo de titel van beste cowboy te verdienen. Door een uitdaging te winnen konden onze cowboys een plaats hoger klimmen op onze ladder

We sloten onze dag af aan het kampvuur vandaag waar we liedjes zongen en elkaar beter leerden kennen tijdens het spel blackbox

Wat een wilde dag in het wilde westen!

Foto jins

Fouriers

Vandaag scheen het zonnetje lekker dus was het hier best wel HOT. Luisterend naar muziek van samson, Alestorm, k3 en snoop-DOG schilden wij patatjes en groentjes.

Terwijl de fouriers hard werkten schoot de leiding WORTEL. Sommigen vielen tijdens de middagrust zelfs in slaap in de hangmat. We moesten hen een STOEMP geven om terug in actie te schieten.

Met zo’n toffe en goede leiding zijn de leden met hun gat in de BOTER gevallen. De HAMvraag is: zal het de leden WORST wezen?

Na een hele dag spelen waren de leden heel erg moe. Misschien hangen ze best een bordje met DO NUT disturb aan hun deur zodat ze eens lekker kunnen bijslapen en klaar zijn om er morgen tegenaan te gaan.
Foto schatjes