Kawellen

Wat een leuke eerste dag van kamp bij de kawellen. We zijn het terrein gaan verkennen en dit hebben we gedaan aan de hand van de leukste spelletjes!! Daarna genoten we even van de leuke speeltuin!! ๐Ÿ›Een geslaagde eerste dag dus! Slaapwel ๐Ÿ’›

Foto kawellen

Jonggivers

Vandaag is het kamp begonnen! Iedereen ging met volle goesting de bus in. Eenmaal aangekomen, genoten we van een mooi toneel. Daarna gingen we de activiteiten in. We hebben veel actieve maar ook rustige spelletjes gespeeld en eindigde met een super leuk nachtspel. Op het einde van de dag was iedereen zo uitgeput dat ze direct in slaap vielen. Wat een fantastische 1ste dag was dit!

Foto jogi

Givers

Op de eerste dag hebben de Givers het terrein verkent door verschillende pleinspelen te spelen. Per spel kregen ze een doos die ze mochten openen. In de doos konden ze een regel vinden waar we ons tijdens het kamp aan gaan houden.

Na het lekker avondeten gingen we het bos in voor een echt indianen-cowboys spel! Met plastic pijpen en papier propjes moesten ze de vlag proberen te bemachtigen van elkaar. Slaapwel en tot morgen!

Foto givers

Jins

De jins zijn hun kamp gestart met het verkennen van ons westerndorp.
Ze deden allerlei opdrachten en leerden zo de wetten van ons westerndorp.
Zo moesten ze bijvoorbeeld alle verbodsborden zoeken en hier een foto bij nemen.
In de avond deden we een avondspel waarbij we als indianen een kamp moest zoeken

Foto jins

Fouriers

Ein-de-lijk is het zo ver, we mogen als fouriers weer heerlijk koken voor jullie liefste (b)engels. Wat we maken kunt u misschien ontdekken als u goed oplet. Hopelijk hebben jullie jullie schatjes vanmiddag nog een dikke knuffel gegeven en hen de GROENTJES gedaan. Terwijl jullie dat deden ruimden wij nog snel onze keuken en het kampterrein op want het was een SOEP geworden. Ondertussen is het terrein weer kraaknet. We zitten in een prachtig bos, vlakbij de militairen van leopolsburg. Soms horen we hun schietoefeningen. Of zouden het de JAGERS zijn die we horen? Verder vliegen er heel wat vliegtuigen over ons heen. Gelukkig zijn het geen vliegende SCHOTELs want daar zijn we bang van! Terwijl wij onze patatjes schillen zijn de leden al volop aan het spelen. De energie zit nu nog heel hoog, maar tegen het einde van het kamp zijn ze vast zo plat als PUDDING. Het beloofd een geweldige week te worden.
Foto schatjes