Kawellen
Dag vol knutselen, spelen en goei eten!!! Slaapwel 💛💚

Foto kawellen

Jonggivers
Vandaag hadden de jonggivers een rustige dag. Eerst speelde ze een soort cluedo waar ze de vermomde boef moeste vindeb tussen de indianen en daarna gingen ze direct in de actie met de vettige spelen. Daarna gingen ze in een ontspannende warme douche en gingen ze brieven schrijven. Na 2 dagen bol actie hadden ze deze rustige dag verdiend. Tot morgen!!!!

Foto jogi

Givers
Deze voormiddag hebben onze Givers vuile spelen gedaan. Met eitjes, bloem, verf en bruine zeep mochten we ons uitleven op de schuifmat.

In de namiddag hebben we onze kookkunsten boven gehaalt. Tijdens de woutloperskeuken werden er snoepstengels versiert en koekjestaart gemaakt.

Voordat we gingen slapen, zijn we nog rustig gaan snoezelen.

Tot morgen!

Foto givers

Jins
De jins begonnen vandaag de dag als echte indianen tijdens de blaaspijpactiviteit.

Daarna maakten we ons vettig als echte cowboys tijdens de Vettige spelen.

Foto jins

Fouriers
Vanmorgen stonden we weer fris en fruitig op om aan onze dag te beginnen. Helemaal paraat voor een SPEKtaculair ontbEIt.We hopen dat het zonnetje schijnt en dat de bUIEN weg blijven.

Heel de voormiddag hebben we met onze hele fouriergroep groentjes gesneden. Na al het snijwerk begonnen we aan de afwas en maakten we een zeepSOEPje. In een mum van tijd was de keuken weer netjes.

De fouriers hebben ondertussen allemaal spierpijn van hard te werken. We lopen zo krom als BANANEN. We probeerden de spierpijn weg te dansen op de hippie SHAKE van k3, nu voelen we ons weer op en top.

Na de middag zijn we op en neer naar de winkel geRIJST om er als de KIPpen bij te zijn want we hadden een nieuwe voorraad chocolade nodig.

Soms is het een beetje druk in de keuken en missen we extra handjes om te helpen. Hopelijk zijn er bij de leiding die gaat stoppen enkele geïntereseerden die hun CURRYculum vitae willen inzenden en ons volgend jaar komen versterken.

Ondanks we de hele dag hoopten op prachtig weer, besloten de weergoden daar anders over. ‘S avonds werden we met WATER overgoten. Het was een heel klusje om ons tentje heel te houden. Gelukkig bleven sneeuw en IJS wel achterwege.

Foto schatjes