Kapoenen

Vandaag starten er weer een geweldige nieuwe dag. We begonnen met zelf wafels te maken. Tussendoor speelden we like me Twister en kleurden we mooie kleurplaten. In de namiddag kwamen we erachter dat Mickey Mouse deze nacht ontvoerd was. Na cluedo vonden we hem terug. ‘s avonds hebben we nog 4 op een rij, jenga en memory gespeeld om daarna ons bedje in te kruipen.

Foto kapoenen

Welpen

Vandaag was een super mooie warme dag, maar daar had de leiding de perfecte activiteit voor! In de voormiddag hebben ze eerst een vlot leren bouwen, samen met de jins. In de namiddag mochten ze dit uitproberen! Als stoere welp zijn ze er op gekropen en hebben ze op het water gevaren!
Natuurlijk daarna een verfrissende plons om het af te maken.
Als avondactiviteit hebben ze gedoucht en wat gezelschapsspelletjes gespeeld.
Tot morgen!

Foto welpen

Jonggivers

Vandaag gingen de JongGivers de voormiddag door als echte soldaten zo moesten ze onder netten kruipen, over een een touw klauteren onder het gezag van de boze generalen die elke foute beweging afstrafte met een waterpistool schot. Samen konden ze de proeven en hindernissen doorstaan met behulp van teamwork. Na die vermoeiende voormiddag kregen ze wat ontspanning in de sauna die ze zelf gemaakt hadden en zelfgemaakte gezichtsmaskertjes. Wat een dag seg maar na de dag waren de Jonggivers heel uitgeput en gingen ze maar naar hun bedje om goed uitgerust te zijn

Foto jonggivers

Givers

Na het ontbijt gingen we met zijn allen de woudloperskeuken voorbereiden. We maakten brooddeeg en pizzadeeg. Na heel veel kneedwerk, schoven we weer aan tafel om ajuinsoep met gemalen kaas te eten.
In de namiddag speelden we een survival smokkelspel, waarbij we uit elkaars kamp overlevingsmateriaal moesten wegsmokkelen. Na het vieruurtje, werkten we verder aan de woudloperskeuken. We sprokkelden hout, maakten onze pizza’s verder af en draaiden het brooddeeg rond een stokje. Daarna verzamelden we gezellig bij het vuur om ons eten te bakken. Helaas was niet alles even goed gelukt, dus aten we maar een beetje. Gelukkig mochten we ook nog mee eten met het eten van de fouriers. Na het eten gingen we douchen, maakten we onze rugzak klaar voor tweedaagse en legden we gezichtsmaskertjes op ons gezicht om te ontspannen. We zongen nog 2x het avondlied (want dat waren we gisteren vergeten) en dan kropen we relaxed in ons bedje.

Foto givers

Jins

Allerliefste ouders,
In de voormiddag en in de namiddag hebben we vloten zitten bouwen en hebben hier dan ook op gespeeld. Dan na het avond eten hebben we brieven geschreven voor vrienden en familie. Ook hebben we een film. Gekeken met lekkere popcorn. Mmm lekker. En zo was het weer snel 22u. Tijd voor ons bedje.

SCOUTSEGROETJES
DE JINS

Foto jins

Fouriers

Vanmorgen waren we er als de KIPpen bij want er was veel werk in de keuken. We hebben namelijk lekkere spek, eieren en warme chocomelk gemaakt. De lekkere geuren die uit de keuken kwamen maakten onze leden (KOKOS)CURRYeus. In de namiddag maakten we een heerlijke vanillemilkshake. Omdat alle takken verspreid zaten over heel het domein RIJSTe Robin en Zeb met de bakfiets tot bij hen. Het was dus een hele fijne en lekkere dag.
Lieve GROENTJES, de schatjes van patatjes

Foto fouriers
Foto fouriers