Kapoenen

De kapoenen begonnen de dag goed met een echte leger opleiding. Ze zijn gestart als kapoen en eindigde als para. Dit deden ze door bommen te ontmantelen, een echt legerparcour te doen en nog veel meer. Nu we echte para’s waren konden we ook onze eigen vlag maken. In de namiddag was het tijd voor de workshops. Dit was met iedereen samen. We werden in groepjes verdeeld en deden leuke activiteiten zoals dansen, yoga, brute spelen en nog veel meer. Na al dat spelen waren we wel heel vuil geworden en was het ‘s avonds tijd om ons te douchen. Ook hadden we nog even tijd om briefjes te schrijven. Daarnet kropen we stilletjes ons bedje in.

Foto kapoenen

Welpen

De Welpen moesten in de voormiddag Survival Eddy helpen met het zoeken naar de moordenaar van zijn broer. Eerst kregen ze de tijd om kampen te bouwen op het onbewoond eiland waarna de Cluedo begon. In de namiddag werden ze opgesplitst in verschillende groepen voor de workshops. Ze konden kiezen tussen: zeepjes maken, knutselen, ruige spelen, yoga, dansen en sjorren. Als laatste activiteit in de avond hebben we brieven geschreven, hopelijk zie je ze snel verschijnen!
Tot morgen

Foto welpen

Jonggivers

Vandaag startte de dag van de Jonggivers om 8 uur en begonnen meteen met een spel genaamd saboteur. In de namiddag deden we workshops en in de avond een sluipspel waarbij we een konijn gingen vangen. Na deze vermoeiende dag waren de Jonggivers heel moe en gingen meteen hun bedje in. Slaapwel!

Foto jonggivers

Givers

Goeiemorgen Hoge Rielen! Na het themamoment en een lekker ontbijtje, begonnen we aan onze eerste activiteit. Tijdens het eerste spel moesten we elkaar nat maken met waterpistooltjes. Iedereen kreeg een specifieke persoon die ze moesten proberen raken. Dan was het tijd voor het middageten. We aten lekkere hotdogs. Na de platte rust was het tijd voor de workshops. We konden kiezen uit ruige spelen, sjorren, dansen, knutselen, zeepjes maken of yoga. Hiervan deden we er elk 2. Gezellig dat we ook eens samen met andere takken konden spelen! Na de workshops, aten we wortelpuree met boterhamworst en kregen we lekkere donuts als dessert. Na het eten, schreven we brieven naar het thuisfront en speelden we enkele leuke spelletjes met stoelen. Het was een toffe dag!

Foto givers

Jins

Allerliefste ouders,
we hebben onze eerste nacht overleefd in de hoge rielen. Na het opstaan stond er een heerlijk ontbijtje ons op te wachten. Na het eten hebben we expeditie robinson gespeeld. Om 12 uur hebben we hotdogs gekregen. Mmm lekker vonden we het. Toen waren het in grote groep workshops. We hebben zelf gekozen wat we mochten doen. We hadden de keuze uit knutselen , zeepjes maken, sjorren, yoga, brute spelen en dansen. Als avondactiviteit zijn we de omgeving gaan verkennen met ons wild vervoer om hout te sprokelen. We zijn veilig terug aangekomen en zijn dan ook meteen ons bed in gedoken. 🧼🌭🪓

Scoutsegroetjes
DE JINS

Foto jins

Fouriers

De leden hebben zich vandaag uitgeleefd tijdens de workshops,
Maar ook de fouriers hebben geen WORTEL geschoten. Er is namelijk een camion met voorraad tot op de parking gekomen, die niet op het domein mocht.
De fouriers hebben alles met bakfietsen en go-carts naar onze kampgrond gebracht. Dat was een hele klus! Daarna hebben we gezellig in het zonnetje uitgerust, waardoor we bijna zo bruin zijn geworden als GEBAKKEN BOTERHAMWORST.
We zaten even met wat sanitaire problemen, maar gelukkig hielp de boer ons uit de PUREE .

Foto fouriers
Foto fouriers