Kapoenen

De Kapoenen zette deze ochtend hun hersentjes in voor een echte Escape Room. De leden gingen vlotjes door alle opdrachten en konden de prijs (suikerspin) bemachtigen. Daarna hebben we al wat post geschreven dus houd je brievenbus alvast in de gaten. Na de middag hebben we de groepsfoto’s gemaakt en een Fortnite spel gespeeld in het park. Na heeeeerlijke kip met rijst en het avondritueel kropen we moe maar voldaan de slaapzakjes in.

Welpen

Deze voormiddag werden de welpen echte superhelden. Iron man, superman, Mega Mindy en vele anderen gingen de strijd aan. Ze speelden in 2 teams tegen elkaar om elkaars vlaggen te veroveren, dit deden we in het nabije Brennenpark. In de namiddag lieten we zien hoe sportief we waren. De welpen blonken uit in verschillende Olympische disciplines. We speelden onder andere voetbal, hockey en een estafette. Ze kregen hiervoor allemaal een gouden medaille. Na het avondeten schreven we onze brieven naar het thuisfront en kropen we weer voldaan in ons bedje. We kijken al uit naar onze avonturen van morgen!

Jonggivers

Hey hey ! De Jonggivers hebben vandaag een leuke dag gehad. In de voormiddag hebben we “een tegen allen ” gespeeld. We moesten samen werken en verschillende opdrachten doen, zowel individuele als in groep. In de namiddag hebben we het eerste deel van onze kampvuur actjes voorbereidt. Dat betekent dat we lang gebrainstormd hebben over ideeën voor het kampvuur van zondag. We hebben op een groot papier geschreven wat we op het kampvuur gaan doen en een to-do list gemaakt om er zondag verder aan te werken. Om 16:30 gingen we naar het park dicht bij in de buurt om Cluedo te spelen. Om 19u hebben wij briefjes geschreven en met macramé gewerkt en ondertussen gingen we douchen. Tot morgen ! Groetjes De Jonggivers

Givers

Vandaag hebben we brieven geschreven naar het thuisfront. In de namiddag stonden dan weer de vettige spelen gepland. Na al het kliederen met eieren, bloem, verf en yoghurt gingen we douchen. In de avond genoten we van een rustige avond met mocktails en vervolgens kropen we op tijd ons bedje in zodat we fris op tweedaagse kunnen vertrekken. We kijken er al naar uit!

Jins

Vandaag zijn we rustig gestart met een filmactiviteit: we hebben de film ‘Camp Rock’ gezien. De Jins vonden het een superleuke film. ‘s Middags kregen we een lekker smoske te eten met veel groentjes. Na het eten hebben we de tak- en groepsfoto gemaakt. In de namiddag was het tijd voor vettige spelen, de leden waren op het einde super vuil! Nadat de leden gedoucht waren konden we eten: kipcurry. We sloten de dag af met brieven te versturen dus hou jullie brievenbus maar goed in de gaten!

Fouriers

Na een lekker ontbijtje begonnen de foeriers aan het klaarmaken van het middagmaal. We bakten een heleboel broodjes af en zorgden voor verse groentjes om lekkere smoskes te maken. Deze vielen heel hard in de smaak bij de leden. Na het middageten poseerden we mee voor de jaarlijkse groepsfoto om daarna aan het snijwerk voor het avondeten te beginnen. In het zonnetje sneden we paprika’s om ‘s avonds lekkere kip curry te maken. Tussen het snijden van de groentjes en het bakken van de kip, vonden wd nog even tijd om een lekker vieruurtje klaar te maken. We zorgden deze keer voor een lekkere vanille-milkshake! Tijdens het avondeten aten alle leden hun buikje rond! Na nog een lekker dessertje, zat het kookwerk er voor vandaag op. Nog even grondig de keuken poetsen en onze drukke dag zat er alweer op.