Kapoenen

De Kapoenen hebben super goed geslapen zodat ze fris waren voor een nieuwe dag avontuur. We begonnen de dag met de Pretroulette waarbij we verschillende opdrachtjes deden. Op het einde werden de leiding echte kunstwerkjes door de schminktechnieken van de Kapoentjes. In de namiddag was het tijd voor de workshops en ‘s avonds hebben we nog kaartjes geknutseld om deze week post te schrijven. De Kapoentjes waren erg moe dus we hebben ze op tijd in hun bedje gelegd. Dan zijn ze zeker goed opgeladen voor pret morgen.

Welpen

De Welpen zochten deze voormiddag mee naar de gestolen microfoons. K3 had deze gestolen en verstopt. Na de middag deden we elks 2 workshops. We konden kiezen uit sjorren, dansen, knutselen, proefjes doen en spelletjes spelen. Het was echt een super leuke dag! We sloten af met een mini feestje, maxi pret!

Jonggivers

De Jonggivers hebben vandaag ruige spelletjes gespeeld. Spelletjes zoals dikke bertha, verknuffeken en levende postzak. In de namiddag hebben de Jonggivers 2 verschillende workshops gevolgd. Zij hadden de kans om te kiezen tussen dansen, spelletjes, wetenschappelijke proefjes, sjorren en knutselen. De workshops werden gegeven voor en na het vier uurtje. Als avondspel hebben wij “the Hunger Games” gespeeld. We gingen naar een groot park dicht bij de kampplaats voor een betere ervaring te hebben . Het spel ging over overleving, aanvallen en zich verdedigen met alle voorwerpen die de leiding op de grond gelegen hadden. Groetjes De Jonggivers

Givers

De Givers ontwaakten vol enthousiasme na hun eerste nacht op kamp. We startten de dag met een zoektocht en smokkelspel. Na de middag was het alweer tijd voor de workshops samen met de andere takken. We konden kiezen uit dansen, sjorren, knutselen, proefjes doen of spelletjes spelen. In de avond speelden we een spel in het donker waarbij we verschillende opdrachten moesten volbrengen. We sloten de dag af met een kort snoezelmomentje. Kortom: een goedgevulde dag.

Jins

Vandaag hebben we dag al gestart met een cantus. Wel met water natuurlijk 😉. Daarna konden de Jins twee workshops doen. Ze konden kiezen tussen sjorren, knutselen, spelletjes spelen, proefjes maken en dansen. De dag hebben wij geëindigd met een één tegen allen met goeie sfeer. We kijken al uit naar morgen!

Fouriers

Na een weldoende nachtrust begonnen de foeriers vol ijver aan het middageten. Bij het bereiden ervan viel er wel af en toe een traan bij de uiensnijders. Tegen de middag stond er wel een heerlijke uiensoep op het menu. Zelfs na het middageten kregen de foeriers nog geen rust want terwijl alle leden even gingen rusten tijdens de platte rust, begonnen de foeriers aan het schillen en snijden van aardappelen en wortelen. Rarara, wat voor lekkers zouden de foeriers deze keer op ons bord toveren? Heerlijke wortelpuree met boterhamworst! Er werd maar liefst 30 kg aardappelen gegeten! De foeriers keken tevreden hoe iedereen zijn buikje rond at!