Kapoenen

Op onze laatste dag was het eindelijk tijd voor de première van onze eigen film. Maar eerst kregen we nog een paar tips van de von Trapp kinderen. In de voormiddag hebben we een één tegen allen gedaan. Als beloning omdat we zoveel opdrachtjes uitgevoerd hadden kregen we de ingrediënten om onze vulkanen te laten uitbarsten. In de namiddag hebben we een groot spel gespeeld met de welpen. Hierbij moesten we alle verloren noten van onze kampdans terug verdienen. Gelukkig lukte dit ons en konden we nog een laatste keer de kampdans dansen.
Tot in september!

Welpen

Aan alle liedjes komt een einde, helaas ook aan het kamp. Deze laatste dag startten we met een één-tegen-allen in twee teams. Het was een serieuze battle waarbij de leden verschillende opdrachten tot een goed einde brachten. Ze moesten bijvoorbeeld armworstelen tegen elkaar, 100 sit-ups doen, een stuk zeep opwassen en een wc-rol nummeren. ‘s Middags aten we super lekkere frietjes met stoofvlees, een leuke culinaire afsluiter van het kamp. In de namiddag hebben we met de kapoenen samengewerkt. De 7 muzieknoten van onze kampdans waren verdwenen en wij moesten deze zoeken door 7 verschillende spelletjes te spelen. Uiteindelijk hebben we alle 7 noten gevonden en konden we voor de laatste keer de kampdans dansen. Daarna was het nog even tijd voor een takmomentje waarbij we het kamp overliepen en afscheid namen van elkaar. Ten slotte hebben we nog een aantal spelletjes gespeeld in afwachting tot de ouders arriveerden en het tijd was om naar huis te gaan. Tot volgend jaar!

Givers

Hello!

Na een paar regenachtige dagen hebben we vandaag een schitteren en warme dag gehad. In de voormiddag hebben de givers vettige spelletjes gespeeld. In de namiddag hebben we onze voorbereiding voor kampvuur gemaakt, we hebben een brainstorm moment gehad, alle givers hebben goede ideeën gegeven voor onze show en na een paar keer oefenen waren we klaar om op te treden Als vier uurtje hebben we fruit salade gegeten.
Ten slotte hebben we kampvuur gemaakt en onze show was zeker geslaagd !!!!!!

Tot morgen !!!

Jins

Vandaag is het onze laatste volledige dag op het kamp! We kregen hoog bezoek van P.T. Barnum. Hij wou graag zien hoe goed wij zijn geworden in optreden doorheen het kamp. In de voormiddag hebben we dierenmaskers in elkaar gezet. Na het middageten hebben we een brainstormmoment gehad en wij hebben heel onze show in elkaar kunnen zetten. In de avond was het zo ver! De show was grandioos geslaagd en Barnum was zeer onder de indruk. Na de show hebben we nog met z’n allen gedanst rond het kampvuur. Wat een fijne avond!