Givers

Vandaag hebben de givers zich ingeleefd als WC madam. Het toilet is een basisbehoefte, belangrijk dus om dit proper te houden in het wc madammen spel! Na een laatste middagmaal waren we onze muzieknoten kwijt. Doordat we samen met de Jins speelden konden we ze terug verdienen. Na het afscheid en een laatste keer kampdansen was het echt tijd om te vertrekken.
Tot in september lieve Givers!

Jins

Op onze laatste kampdag kwamen we terecht op de set van ‘the sound of music’. In de voormiddag speelden we pleinspelletjes en maakten we onze valiezen klaar. De pleinspelletjes waren in een Oostenrijks jasje gestoken. ‘S middags aten we ons laatste middagmaal, namelijk macaroni.
De namiddag begonnen we met het slottoneel. Onze acteurs hebben hun filmprémiere aan ons getoond. Wat een spectacel! Verder speelden we nog enkele spelletjes om de muzieknoten van onze kampdans te verzamelen. Daarna aten we samen in tak ons vieruurtje en dan was het alweer tijd om afscheid te nemen. Nu blijft de leiding achter op het kampterrein om alles op te ruimen, maar dat fixen we morgen wel.