Kapoenen

We zijn onze laatste volledige dag begonnen op de set van the greatest showman. Zij vertelden ons dat we allemaal een actje mochten maken voor het kampvuur ‘s avonds. Hier zijn we dan ook meteen aan begonnen. We hebben in 2 groepjes een toneeltje gemaakt en hadden gekozen om met alle kapoenen samen ook een dansje te doen. Na de middag zijn we naar het bos vertrokken om het lievelingsspel van een groot deel van onze kapoenen te spelen, stratego. We hebben een aantal keer gespeeld en beide teams zijn een aantal keer gewonnen. Daarna hebben we samen hout geraapt voor het kampvuur. We hebben de dag afgesloten met onze toneeltjes en een gezellig kampvuur.

Welpen

Vandaag begonnen we met het maken van zoutdeeg. Ook werd het tijd om iets aan onze kampgeur te doen en gingen we eindelijk douchen. Na de middag werden we opgesloten in een echte escape room en moesten we door verschillende opdrachten proberen te ontsnappen. Deze avond was spijtig genoeg ook onze laatste avond. Daardoor sloten we het kamp af met prachtige actjes en een knetterend kampvuur.

Givers

Vandaag hebben de givers samen met de jins een gezellige dag gehad. Na onze ontbijt hebben we ons lunchpakket klaargemaakt en de seniortent opgeruimd. Daarna zijn we vertrokken op onze tweede dagtocht !! Deze keer hebben we minder kilometers gewandeeld. Na 1 km wandelen zijn Givers en jins aangekomen aan het terrein, we hebben de liedjes van kamp 2017-2020 gedanst en daarna begonnen onze activiteit. De leden mochten kiezen tussen 3 verschillende activiteiten: gezelschappen spelletjes, actieve spelletjes en strips lezen. Na het vieruurtje zijn we vertrokken naar de kampplaats. Na het eten hebben we een bananenmilkshake gedronken en een cake gegeten. Om onze dag af te ronden hebben we de film “Sjakie en de chocolade fabriek” gezien.
Tot morgen !!!

Jins

Er is er een jarig, hoera hoera! Bram werd vandaag 24 jaar en dat werd goed gevierd doorheen de dag met lekkere traktaties. Vandaag leerden we racen met Lighning Mcqueen! Zo kunnen we coole achtervolgingen maken. Daarna zijn we vertrokken op dagtocht samen met de Givers. Elke een verschillende route om te zien wie het snelst was om die achtervolgingen te oefenen. Op onze stopplaats hebben we samen gezelschapspelletjes gespeeld, we hebben actieve spelletjes gespeeld en ook super leuke stripboeken gelezen. ‘S avonds hebben we een Studio 100 quiz gespeeld. Wat een spannende wedstrijd! Uiteindelijk werd het gelijkstand en hebben alle 3 teams gewonnen. Wat een leuke dag. Tot morgen!