Kapoenen

Vandaag kwamen we terecht op de filmset van cars. In de voormiddag speelden we een estafette en hebben we onze eigen vulkanen gemaakt. We kijken er al naar uit om deze later op het kamp te laten uitbarsten. In de namiddag hebben we allemaal gedoucht. Als we niet aan het douchen waren konden we een echte cars domino of cars stratego spelen. Na ons nog even uit te leven op het speelveld konden we weer moe maar voldaan ons bedje inkruipen.

Welpen

De welpen hebben deze ochtend genoten van bokes met spek. Hmmmm. Daarna speelden ze de grote carsquiz. Hun auto’s waren even blits lightning mcqueen. In de namiddag maakte ze hun eigen eten op een vuurtje. Croqueskes! Ze genoten er van. Savonds kropen de welpen moe maar voldaan hun bedje in.

Givers

De givers hebben vandaag een leuke dag gehad. We zijn de dag begonnen met gezelschapspelletjes, daarna hebben we ons lunchpakket klaar gemaakt om te vertrekken en te beginnen aan onze dagtocht! Het avontuur was begonnen, we gingen naar een mooie boerderij waar we onze lunch gegeten hebben en spelletjes gespeeld hebben. ‘s Avonds op de kampplaats hebben we onze bedjes in de senior tent klaargezet om daar te overnachten. Tot morgen !!!

Jins

Vandaag kregen we hoogbezoek van Willy Wonka! Hij leerde ons hoe we in een film moesten eten. Door de regen moesten we binnenblijven maar we hebben leuke spelletjes gespeeld van over heel de wereld om de helpers van Willy Wonka te vinden. In de namiddag hebben we al zingend een wandeling gemaakt en een bingo gespeeld onderweg. We hebben een camion en een auto naar ons kunnen laten toeteren! In de avond hebben we met de leiding de totems besproken van Joachim en Rowan. Wat spannend! We hebben al zin in morgen!