Ons vliegtuig land vandaag in Azië. Piloot Diego gaat er op zoek naar de theepot. Na een dag zoeken vind hij een echte Aziatische theepot verkoper. Hij wilt ons wel een theepot bezorgen als we allemaal een liedje zongen. We zongen voor hem het theepot-lied. We eindigden de dag met een Aziatische showbizz-show.

Kapoenen

Vandaag zijn de kapoenen geland in Azië. In de voormiddag hebben de kapoenen hun dansje voor de kampvuuractjes van de avond voorbereid. ‘s middags hebben ze frietjes gegeten! In de namiddag hebben ze een superleuk bosspel gespeeld. ‘s avonds werd er heel goed gelachen met de actjes van de andere groepen.

Welpen

We starten de dag met het lezen van onze brieven. Het was superleuk hoeveel post we kregen. Daarna staken we onze 2 actjes voor het kampvuur ineen. We leerden zelfs onze leiding dansen, een bijna onmogelijke opgave. In de namiddag speelde we het grote paintballspel, in 2 teams namen we het tegen elkaar op en de leiding kwam ons saboteren. Nadat we onder de verf hingen genoten we van een lekker warme douche. In de avond was het eindelijk zover, het leuke grote kampvuur. We deden onze actjes en aten een waterijsje, een leuke afsluiter van het kamp.

Givers

Na even uit te slapen begonnen de givers hun dag in Azië met het voorbereiden van de act voor het kampvuur. In de namiddag sprokkelde we hout en speelde we de grootste Battle tussen Azië en Amerika ooit gezien! Nadat Amerika een nederlaag onderging was het eindelijk tijd voor het kampvuur. In onze act speelde we domme dingen na die de leiding dit kamp uitspookte. Een heuse Comedie was het. Na nog even te genieten van het vuurtje macht de leiding ons in ons bedje stoppen.

            

Jins

De jins hebben vandaag lekker uitgerust van de tweedaagse. We kregen onze dobbelstenen met de pijlers van scouting en oefenden onze kampvuuractjes. De jins kropen na het kampvuur moe maar voldaan in bed voor hun laatste nacht op kamp.