De kapoenen en welpen miste de givers en de jins zo hard dat ze besliste om Hawaï te verlaten en ze achterna te gaan. Ze stapte met hun interim piloot in het vliegtuig en stegen op richting Amerika.

Kapoenen

Eenmaal geland in Amerika gingen we op tocht door “The city”. We gingen eerst eens een kijkje nemen boven aan de Schelde waarna we er onder door gingen. We gingen een duikje nemen in het openlucht zwembad “de molen”. We maakten ons helemaal nat en duwden de leiding meerdere keren onder water. We gingen onder de grond met de tram, was dat even spannend. Na het avondeten was het nog tijd voor een super belangrijk moment op kamp. We deden met de kapoenen voor de eerste keer ooit een kapoenenbelofte. We beloofden dat we verder zullen samen spelen en afwassen. Voor het stil zijn in de kamer beloofden we dan weer dat we beter ons best zullen doen. We verbranden onze takjes in het vuur en gingen na het avondlied naar ons bedje.

            

Welpen

Vandaag gingen de welpen op dagtocht. Na een stevig ontbijt vertrokken we richting Antwerpen. Eerst namen we de tram om o ze tocht aan het sportpaleis te starten. De welpen kregen telkens stukjes van een kaart om op deze manier hun weg te vinden doorheen Antwerpen. Met veel gelach en gezang kwamen we ‘s middags aan bij het openluchtzwembad. Iedereen kleedde zich razendsnel om om een namiddag te genieten van zwemplezier. Na een tramrit terug naar de kampplaats hadden de foeriers lekkere spaghetti voor ons klaarstaan. Smullen maar na zo’n vermoeiende dag! Om deze dag af te sluiten volgden nog de beloftes en de totemisaties. Heel erg moe kropen we in ons bed en genoten van een goeie nachtrust!

            

Givers

Na een goede nachtrust trokken de Givers verder richting linkeroever. Aan de hand van een stafkaart en een trampas kwamen we als eerste tak aan op de uitstapplaats. Daar aangekomen bespraken de Givers de totems voor Hanne, Tristan, Ina en Stijn B. Na het zwemmen namen we met zijn alle de tram richting de kampplaats waar we genoten van een prachtige belofte en totemisatie. Moe maar voldaan zochten de Givers hierna hun bed op.

Jins

Vandaag werden we wakker onder een blauwe hemel. Nadat we alles hebben opgeruimd, genoten we van onze zelfgemaakte fruitsla en een lekkere boterham. Hierna gingen we te voet en met de tram naar een openbaar zwembad. We hebben hier gewacht op de andere takken en daarna hebben we nog even gezwommen. Gelukkig was het supermooi weer! Hierna hebben we terug naar de kampplaats gereisd. We aten een welverdiende spaghetti en daarna was het tijd voor de totemisatie. Enkele jins deden hun belofte en Annelien kreeg haar voortotem. Nu is het slaaptijd, slaapwel!