Goeiemorgen lieve zonnestraaltjes! Het is tijd om in onze derde dag te vliegen. Vandaag gebeuren er weer spannende dingen bij het toneeltje. Ruimtevaarder Robbert is namelijk verliefd en wilt een date plannen. Niet alleen met de indiaan maar ook met de ruimtecowboy. Alleen weet hij niet goed hoe hij er aan moet beginnen. Gelukkig weten onze leden raad! Hopelijk beleeft Robbert een leuke dag met zijn 2 date’s. En onze leden? Die beleven ook een geweldige dag! Er staan weer te gekke activiteiten op het programma waarin we al onze energie kwijt kunnen. Klaar voor onze dag? 3…2…1…START!

Kapoenen

In de voormiddag hebben de Kapoenen een heuse Ruimtequiz gespeeld. Ze werden ingedeeld in 2 groepen en werd er getest wie de slimste Kapoen is. Er waren verschillende ronde afgewisseld met kleine doe opdrachtjes. Omdat het weer zo goed was, moeten ze eerst een natte spons over hun hoofd uitknijpen voor ze mochten antwoorden. Het werd mega spannend, maar uiteindelijk werd het toch een gelijkstand. In de namiddag werd het tijd voor waterspelletjes. De leiding had een mega sjow zwembadje gebouwd, waar de leden in konden plonzen. Achteraf hebben we samen met de welpen nog een klein spelletje gespeeld en in de avond hebben we gedoucht en nog een verhaaltje gelezen.

Welpen

Vandaag leefden we volledig onder de leuze “hoe vettiger, hoe prettiger!”. De welpen trokken hun slechtste kledij aan en verdeelden zich in twee teams. De indianen moesten het opnemen tegen de ruimtecowboys in een gekke strijd met verschillende (vuile) spelletjes. Verf, modder, bloem, choco, melk, eieren en nog veel meer zaten op onze kledij en in onze haren. Onze welpen vonden het ge-wel-dig! Na een lekker doucheke en een platte rust waren ze er helemaal klaar voor om opnieuw de strijd aan te gaan. Deze keer niet met vettige dingen maar met waterspelletjes. Opnieuw gooiden ze zich volledig in de strijd tot er geen droog stukje meer over was. Ook de leiding moest er aan geloven! Na een heerlijke portie kip, rijst en curry en was het dan tijd voor spelletjes in het donker. Elke welp kreeg enkele glow-sticks en dat was de enige manier om elkaar te kunnen zien. Grappig hoor! Daarna waren we stikkapot en kropen we lekker in onze bedjes. Tot morgen allemaal!

Givers

De dag begon vandaag met een super geweldig smokkelspel in het bos. Iedereen heeft de benen onder zijn lijf uitgelopen om de overwinning binnen te halen voor hun team. In de namiddag was het tijd voor vettige spelen. Na een uur stonken we echt uren in de wind! Een goeie douche later konden we aan tafel gaan. Daarna hebben we het swingpaleis na gebouwd hier in Rotselaar. Meisjes tegen de jongens. Het was een spannende quiz en is geëindigd in een gelijkstand.

            

Jins

Vandaag hebben we vettige spelletjes gespeeld. Omdat het zo warm was hebben we ook veel met water gespeeld. Uiteraard waren we heel vies en hebben we daarom een lekkere douche gepakt. In de namiddag hebben we een echt jin-kamp gebouwd in het bos. ‘s Avonds schreven we brieven we brieven en maakten we tekeningen. Je zal dus snel iets van ons horen thuis!

Foeriers

Wat kan er toch gegeten worden op kamp. S’middags lekkere smoskes (en met twee takken die vettige sp

elen doen mag dit letterlijk genomen worden), een sappige watermeloen als fris 4-uurtje op een warme dag en s’avonds kip met curry.