Kawellen
De kawellen speelden vandaag een cowboy cluedo!! In de namiddag hebben we een toneeltje en een dansje gemaakt voor in de avond bij het kampvuur!!! ๐Ÿ”ฅ Joepie, wat was dat leuk๐Ÿ’›๐Ÿ’š

Foto kawellen

Jonggivers
vandaag hebben de jonggivers een heel rustige dag gehad. In de voormiddag gingen ze brainstormen om een super tof toneeltje te maken. En in de namiddag zochten ze de afkoeling met de waterspelletjes waar ze hun energie kwijt konde. In de avond sloten we gezamenlijk af met een mooi kampvuur en al de toneeltjes van iedereen. Daarna was het zo laat dat ze direct in het bed sprongen. Slaapwel!!!!

Foto jogi

Givers
Vandaag speelden we eerst een groots indianenspel waarbij we werden aangevallen door de slechte indianen. Na veel opdrachten te voltooien werden de goede en slechte indianen uiteindelijk vriendjes.

In de nammidag maakten we onze toneeltjes voor het kampvuur ‘s avonds.

Het was weer een geslaagde avond!!
Tot morgen!

Foto givers

Jins
Vandaag deden we kampvuur we organiseerden een western got talent waarbij de jins allerlei actjes deden voor het kampvuur. Het was een gezellige avond

Foto jin

Fouriers
De laatste volledige dag is aangebroken. We zijn een beetje in CHOC dat het zo snel is gegaan maar we gaan onze leden nog een laatste keer OverLADEn met lekkers.

Nu we terugblikken op kamp is het weer maar eens duidelijk. Onze leidingsploeg zit VOL gAUden dames en VENTen. Stuk voor stuk met het hart op de juiste plaats en met veel liefde voor onze leden. Speciaal voor hen hebben we onze lekkerste restjes in de FRIgo gezET.

Aan het einde van dit kamp kunnen we alleen maar hopen dat zowel de leiding als de leden lekker geSnOEPt hebben van onze bereidingen. Voor ons was het kamp alleszinds een tien op tien.

Foto schatjes