Kawellen
We hebben de 10e verjaardag van Alexander goed kunnen vieren πŸŽ‰ πŸ₯³ De kawellen gingen vandaag op dagtocht we hebben een flinke wandeling gemaakt richting het zwembad! Daarna gingen we zwemmen en dat was dolle pret!! In de avond hebben een aantal welpen hun belofte gedaan bij het kampvuur, de kapoenen speelde een mooi toneeltje!! Slaapwel πŸ’›πŸ’š

Foto kawellen

Jonggivers
Vandaag hadde de jonggivers een leuke dag gehad. Ze deden in de voormiddag een super leuk stadspel waarbij de 1ne groep de andere moest vinden aan de hand van tips. Daarna gingen ze door naar het zwembad en hebben ze zich super hard geamuseerd. Eenmaal ze thuiskwamen ging iedereen samen zitten voor de totemisatie. Na de totemisatie waren ze zo moe dat ze direct in hun bed gingen liggen. Tot morgen !

Foto jogi

Givers
Onze tweede dag van de 2-daagse vandaag! We zijn super vroeg opgestaan zodat we optijd aan onze tocht konden starten zodat we optijd aan het zwembad geraakten. Na heel hard gezwommen te hebben hadden we ‘s avonds onze totemisatie.

Het was weer een top dag!

Foto givers

Jins

Fouriers
Vandaag was een beetje een SPECUale dag want aangezien enkele takken op tweedaagse waren moesten we het eten naar hen toe brengen. Nadat we alles geLOOSt hadden hadden we even wat vrije tijd.

We deden samen wat stretchoefeningen waardoor we bijna in SPAGaat vielen. HET TIntelde erg in onze benen.

Na de middag gingen we met de fouriers nog winkelen om inkopen te doen voor de laatste kampdagen.
Daarna speelden we een potje tennis. Dat deden we heel voorzichtig zodat we de bal niet tegen een lid oF RUIT SLAan.

Het was alweer een zeer geslaagde dag voor ons!

Foto schatjes