Kapoenen

De kapoenen begonnen hun laatste dag met een spel met de welpen. We speelden tik tak boem, maakte mooie tekeningen en speelden samen in het bos. In de namiddag konden we ons spel met de welpen verderzetten. Nu was het al zo warm geworden dat we overschakelde op waterspelletjes. Wat was dit leuk. Na een afscheidsmomentje in tak deden we de kampdans en groette we voor de laatste keer de vlag. Hierna was het tijd om naar huis te gaan en onze geweldige kampverhalen te vertellen aan de ouders. We kijken al uit naar het kamp van volgend jaar.

Foto kapoenen

Welpen

Op deze laatste dag van kamp was het tijd om eens een spel met de kapoenen te spelen. In de voormiddag speelden we verschillende spelletjes in het bos. Ook was er tijd om nog een mooie kleurplaat in te kleuren en tik tak boem. Na de middag was het al zo warm geworden dat het tijd was voor waterspalletjes. Wat was het leuk om de leiding volledig doorweekt te maken. Hierna was het spijtig genoeg al tijd voor een afschijdsmomentje in tak. Wat zullen we elkaar hard missen. Na de kampdans en de vlag groeten was het dan eindelijk tijd om in de armen van onze ouders te vliegen en te vertellen over dit geweldige kamp.

Jonggivers

Het was de laatste dag van ons geweldige kamp. In de voormiddag maakten we onze valiezen af. Terwijl de andere van de groep waterspelletjes deden. Dit was bijvoorbeeld “deupdrup drop”. Bij dit spelletje krijgt iedereen een druppel water op het hoofd en de laatste een beker. Dan speelden we pangang met een waterpistool, en nog tal van andere leuke spelletjes. Na het spelen aten we lekkere macaroni, hielden we even platte rust. En speelden we nog even honkbal met waterhonks.

Het was een hele warme, maar af en toe ook wel verfrissende dag!

Givers

Onze laatste dag op kamp was aangebroken. We pakten onze valiezen in en speelden pleinspelen in de voormiddag. In de namiddag speelden we samen met de Jins en Jonggivers waterspelletjes en hadden we een zwembadje voor onze voeten. Na al dat spelen, hadden we nog ons takmomentje. Na heel veel groepsknuffels, enkele traantjes, de kampdans en de kreten was het tijd om naar huis te gaan. Tot in september Givers!

Foto givers

Jins

De Jins hadden het te druk met spelen om een tekstje te maken, sorry!

Fouriers

Het kamp loopt helaas op zijn einde. We sluiten de fantastische week af met een super hete dag en blikken samen terug op alle hoogtepunten en mindere punten van het kamp.

We gaan het missen om voor al onze lieve leden te koken. We gaan hun goeiemorgens missen, hun aanstekelijke lach, hun mopjes en zelfs hun deugnietenstreken. We gaan het ook missen om samen te dansen op de MARArena en om liedjes te zingen van RONIe flex.

Wat we niet gaan missen is de vervelende wHESPen en vliegen die een plaag vormden en de slaapzaal die ruikt naar tenenKAAS.

Het was een zalig kamp en we gaan jullie allemaal heel hard missen!