Kapoenen

Heb jij ooit al gehoord van snoezelen? Onze Kapoenen alvast wel! We begonnen onze laatste volledige kampdag in de snoezelruimte waar we genoten van rustige muziek en verschillende voel-, kijk- en ontspanmomentjes. Na de middag verzonnen we een actje voor bij het kampvuur en speelden we waterspelletjes want phieuw, het was warm! Ohja, hebben we jou al verteld dat we deze middag frietjes met stoofvlees aten? Het was mega lekker. ‘s Avonds was het tijd voor het kampvuur. Ons actje was een groot succes, we dansten op een remix van de Kabouterdans en keken nog naar een paar actjes van andere takken voor we gingen slapen. Het was een tof kamp maar we zijn toch blij dat we morgen in ons eigen bedje slapen.

Welpen

De Welpen hadden het te druk met spelen om een tekstje te maken, sorry!

Jonggivers

Hallo hallo ! Vandaag hebben de Jonggivers een leuke dag gehad ! In de voormiddag hebben wij onze kampvuur actjes klaar gemaakt. Wij hebben bloemen geknutseld voor een mooi trouwbouquet, wij hebben grote borden gemaakt met de naam van scènes voor het toneeltje , een tut gemaakt en alle materialen verzamelt voor ons toneeltje van vanavond. In de middag hebben we frietjes met stoofvlees gegeten, yammi yammi! Daarna hebben wij van de 23 graden genoten met vettige spelletjes en waterspelletjes Voor de deze spelletjes hebben we honing, choco, spaghetti, zeep, botter, siroop, korreltjes, ketchup, mayonaise en bloem gebruikt, wij waren echt echt keeeeeiiii vettig! Na de douche was het tijd voor het vuurkamp! We hebben 4 “wat als-jes” gemaakt : Wat als kamp een Zumba kamp sessie was? Wat als er geen leiding op kamp waren? Wat als Ricky en Katrien gingen trouwen en wat als Mashe zijn kind meehad elk lid en leiding hebben verschillende rollen genomen. Wij waren de beste acteurs ooit !!! Om 22u gingen wij lekker slapen ! Tot morgen

Givers

Vandaag mochten de Givers een uurtje langer slapen. Onze ochtend begon dus rustig. Bij het ontbijt werden we verrast met smoutebollen. Die had de leiding voor ons gemaakt omdat we geen ijsje meer konden eten aan zee. Na het ontbijt, gingen we discodouchen en brainstormden we over onze actjes voor het kampvuur. We hielden voor het middageten ook nog een heus watergevecht. Dat deed deugd met het warme weer! In de namiddag hebben we 3 gangen gekookt op een kampvuur. Met z’n allen hebben we groenten gesneden, deeg gerold… In de avond was het alweer tijd voor het kampvuur. We hebben goed gelachen met de actjes die voorbijkwamen. Wij hebben met onze tak een act gedaan rond k3 zoekt k3. Na de actjes bleven we nog even gezellig aan het kampvuur en dan kropen we in ons bed voor de laatste keer dit kamp. Tot morgen!

Jins

Vandaag begon onze laatste dag rustig. We hebben gezellig gezelschapsspelletjes gespeeld. We deden Monopoly, Uno, Harry Potter Trivial Pursuit en zo veel meer! In de namiddag maakte we ons klaar voor het kampvuur. We hebben een nieuwe Jinkreet gecreëerd en een liedje leren zingen. En dan kwam het kampvuur. Le moment suprème! Onze actjes werden met applaus ontvangen! We gingen tevreden slapen.

Fouriers

Na de hele drukke week was het vandaag een rustig dagje voor de foeriers. Deze middag aten we lekker stoofvlees met frietjes. Aangezien Thomas gisteren met heel veel plezier het stoofvlees al klaarmaakte, moesten we enkel nog lekkere frietjes halen in de frituur. Zowel het stoofvlees als de frietjes vielen hard in de smaak bij zowel leden als leiding. Na de afwas was het in de namiddag tijd om groentjes te snijden voor een lekkere groentesoep! Aangezien we met 8 foeriers zijn, ging het snijden super snel en hadden we nog even tijd voor een kort dutje. Na het avondeten gingen we snel aan de slag om onze afwas te doen. Op deze manier konden we met veel plezier genieten van een prachtige kampvuurshow! Moe kropen we in ons bedje, een beetje droevig dat het morgen al onze laatste dag is!