Hey jij,

Het scoutsjaar is dan wel op een rare manier geëindigd maar gelukkig is er nu goed nieuws. Na lange tijd onduidelijkheid staat het nu wel vast, we mogen op kamp. Wij hebben er alvast super veel zin in! Jij gaat toch ook met ons mee?
Nog even een paar puntjes op een rijtje:

 

 

Het avontuur begint voor de kapoenen en de welpen op 13 juli om 9u30 op de lokalen en het kamp eindigt op 18 juli rond 17u ter plaatse om het avontuur te eindigen en te vertrekken.
Voor de givers en de jins begint het avontuur op 14 juli om 9u30 op de lokalen en het kamp eindigt 19 juli rond 17u ter plaatse om de kinderen op te halen en te vertrekken.
Het adres is “Jeugdheem Sint-Benedictus” Abdijstraat 6 1790 Affligem.

Samen met deze inschrijving zal je ook de medicatielijst moeten invullen.
Indien dit nog veranderd tegen het kamp, laat het ons dan weten.
Ook de toestemming voor het gebruik van gegevens moet getekend worden. Beide gegevens zullen bijgehouden worden tot na het kamp.

De betaling is het voltooien van de inschrijving. Heb je problemen met de betaling, geef ons dan een seintje. Samen vinden we wel een oplossing. De Kostprijs is 115 euro op de pioenrekening met duidelijke vermelding van naam, voornaam, tak en “KAMP 2020”.

Ondanks de maatregelen zijn we super blij dat we op kamp kunnen gaan (mits wat aanpassingen), daarom is het belangrijk om zeker het kampboekje te lezen om te weten te komen wat deze maatregelen zijn. Meer info vind je in het kampboekje.

Hieronder vind je alle formulieren en lijsten nog eens afzonderlijk terug:
Kampboekje
Valieslijst