Vandaag zijn we met de bus vertrokken naar Schoten. Eenmaal hier aangekomen zijn alle takken meteen op verkenning gegaan. De takken hebben ieder hun eigen verhaal, dus lees ze allemaal.

Kapoenen

Deze ochtend stegen we op met de Pioen Airlines richting Schoten. We keken nog een toneeltje en oefende de kampdans al eens. Na het eten hebben we het terrein gaan verkennen en een aantal regeltjes overlopen. Bij het verkennen kwamen we een speeltuin tegen en natuurlijk waren we direct verkocht. We leefden ons er helemaal uit in de grote glijbaan, de schommels en er was zelfs een waterafloopsysteem. Hierbij werd de ene al wat natter dan de andere. Gelukkig konden we weer energie op doen tijdens het eten hierna. Na ons avondritueel was het al tijd om te gaan slapen. We kregen nog een verhaaltje te horen en sloten uiteraard af met het avondlied. Ben jij ook benieuwd naar waar her vliegtuig ons morgen brengt?

Welpen

Vandaag kwamen de welpen toe in het exotische schoten, daar maakten ze kennis met Diego, Dora en boots die met Pioen Airlines op wereldreis gaan. De welpen gingen op ontdekking in de prachtige omgeving van de kampplaats en eindigde de avond in een spetterend vuurwerk. Moe maar voldaan gingen de welpen naar bed.

Givers

De givers vlogen er na aankomst meteen in. We speelden wat spelletjes en kregen ook te horen hoe de beloftes en totems zullen verlopen. Spannend! ‘S avonds laat speelden we nog een nachtspel in het donkere bos, brrr dat was eng! Daarna kropen we moe in onze bedjes. Tot morgen!

            

Jins

Onze dag begon al meteen in thema. We toverden onze bus om tot een vliegtuig. We deden alsof we echt een vlucht naar Schoten maakten, er was zelfs een stewardess aan boord. Op de kampplaats speelden we spelletjes met heel de groep en ontdekten we de personages van het toneel. In de namiddag speelden we een spel in 2 groepen waarbij we opdrachten moesten doen om te ontdekken van wie de verloren koffer was en naar waar deze persoon gaat. De leukste opdrachten waren een verkleedfeestje met fotoshoot, hindernissenparcours, strijkparels sorteren, puzzelen en nog veel meer. Het was een geslaagde activiteit. In de avond speelden we nog binnen de minuut spelletjes. We speelden spelletjes tegen de tijd en we kunnen zeggen dat we heel veel gelachen hebben. Het was een goedgevulde namiddag en we kropen uitgeteld in bed. Tot morgen!