Vandaag mochten alle leden een half uurtje langer slapen. Dat deed ontzettend veel deugd na de vermoeiende dag van gisteren. Onze batterijtjes waren weer volledig opgeladen en dus konden we ons weer 100% in alle spelletjes gooien. Iedereen heeft ook hard geoefend voor vanavond want dan is het kampvuuravond en dan mogen alle leden een act doen. Het werd een prachtige show: dansen, zingen, toneeltjes, zelfgemaakte liedjes, verkleden,… Het was echt top! Daarna kropen we suuuuper moe voor de laatste keer in onze bedjes.

Kapoenen

In de voormiddag hebben we gewerkt aan de acties van het kampvuur. We hebben een dansje gedaan op het allernieuwste liedje van Samson en Gert en een toneeltje gebracht. In de namiddag hebben we nog een ganzenbord gespeeld en hout gesprokkeld voor het kampvuur.

 Welpen

Het leukste moment van het kamp komt eraan, het kampvuur! We hebben ons heel de dag voorbereid en ‘s avonds hebben we 3 leuke shows gepresenteerd: Popband ‘King Louie’ met “sexy als ik dans, zangtrio ‘De wolvenroede’ met “Help mij” van de ghost rockers en theatergezelschap “Jungle book”.

Givers

Vandaag hebben we ons ingezet om een geweldige kampvuuract te maken. We schreven een eigen giverlied en maakten enkele dansjes. Deze avond was het dan ook tijd voort kampvuur. Alle acts waren weer even prachtig als elk jaar. Jammer dat het al de laatste avond van het kamp is 🙁

Jins

Vandaag gingen de jins de strijd aan tegen de leiding. Vol enthousiasme vervulden ze een heleboel opdrachten die de leiding hen gegeven had. In de namiddag bereidden we het kampvuur voor. ‘S avonds was er een grote show waarbij alle takken een optreden gave. Daarna volgde kampvuur. Een super afsluiter van een tof kamp.

Foeriers

Vandaag hebben we stoofvlees geserveerd. Een topgerecht dat al jaren meegaat. Na een hele avond sudderen was het klaar samen met de frietjes van de frituur. De avondmaaltijd was soep met een “boke” zodat ook de fouriers konden genieten van het kampvuur. Na een heuse keuken/foeriers quiz. Er waren zelfs waterijsjes voorzien als verassing voor tijdens de pauze van de show.