Hallo,

Wegens omstandigheden kan de benefiet van Akabe De Pioen op 28 juni helaas niet doorgaan. Om toch nog een beetje geld in het laadje te brengen is er echter een alternatief op poten gezet.

Vanaf 20 juni tot 24 augustus kan je hier tochten bestellen. Er zijn wandel-, fiets- en skeelertochten voor groot en klein in geel. Een tocht kost €5. Na ontvangst van uw betaling sturen wij deze tocht naar u door. Van 11 tot 21 juli zijn wij op kamp. Alle tochten die tijdens deze periode besteld worden, worden pas doorgestuurd na 21 juli.

Als u deze tochten wandelt, fietst of skeelert is het belangrijk dat u zich houdt aan de coronamaatregelen die op dat moment gelden.

Hieronder kan je één of meerdere tochten bestellen.

Veel plezier met de tochten!

Met vriendelijke groet
Akabe De PioenBelse Bossen:
x €5 = €0
De parel van Geel. Ontdek de prachtige kempische landduinen met een wandeltocht van rond de 8 km door de belse bossen. Deze boswandeling is ideaal tijdens een warme zomerdag. Maar ook bij ander weer is deze wandeling de moeite waard.
Kempenland:
x €5 = €0
Tijdens deze fietstocht van rond de 20 km komt u langs een mooi stukje Kempen. Onderweg is er nog de mogelijkheid om een wandeling te maken in het prachtige natuurgebied de mosselgoren.
Vlaggentocht:
x €5 = €0
Dit is een tocht van ongeveer 16 km door het westen van Geel. Een heerlijk gebied om rustig rond te fietsen. Onderweg is het de bedoeling dat je alle vlaggen spot. Bij elke vlag zal een letter vermeld zijn. Aan het einde maak je met deze letters een woord en dien je je antwoord in op een blaadje bij het vermelde adres. Indien je juist hebt geantwoord maak je kans op een leuke prijs. De winnaars zullen eind augustus geloot worden. De vlaggen blijven t.e.m. 24 augustus.
De tocht is kindvriendelijk.
Skeelertocht:
x €5 = €0
Dit is een tocht van ongeveer 6 km door het oosten van Geel. Een heerlijk gebied om rustig rond te skeeleren of rolschaatsen. De weg is egaal wat het gemakkelijker maakt om over te rollen. Zeker een aanrader!
De tocht is volledig rolstoelvriendelijk.
Fotozoektocht:
x €5 = €0
Dit is een tocht van ongeveer 3 kilometer door het centrum van geel. Tijdens de tocht is het de bedoeling dat je de geven foto’s in de juiste volgorde zet.
De tocht is heel kindvriendelijk.
De tocht is volledig rolstoelvriendelijk.
Tocht rond de lokalen:
x €5 = €0
Deze tocht 7 kilometer en is in de buurt van onze lokalen. De tocht vertrekt en komt terug aan op de parking van speelbos Engels kamp.
De tocht is volledig rolstoelvriendelijk.
Totaal = €0