Kapoenen
Al de 4e dag van kamp en we zijn nog lang niet moe!😉 We gingen vandaag op ontdekking met sneeuwwitje en de 7 dwergen, die al hun gekleurde mutsen kwijt waren. Deze hebben de kapoenen allemaal terug kunnen verdienen. In de namiddag speelden we een spel, waardoor we nu allemaal een heksendiploma in ons bezit hebben. 🎓 Joepie, weer op naar morgen!! 💛

Foto kapoenen

Welpen
Het is alweer dag 4 voor onze Welpen! Tijd vliegt als je plezier maakt. En plezier maken we zeker! Het regenweer houdt ons niet tegen. In de voormiddag speelden we het grote snoephuisjesspel, waarbij we enkele spelletjes hebben gespeeld om ingrediĂ«nten te verzamelen. Daarna hebben we samen de onderdelen van het huis versierd en het huisje in elkaar gezet. In de namiddag deden we een zoektocht naar puzzelstukjes, deden we alsof we piraten waren, hebben we gezelschapsspelletjes gespeeld, gesnoezeld en zelfs een regenboog gespot. Een regendans op onze versie van ‘mooi weer vandaag’ (namelijk ‘slecht weer vandaag’) kon natuurlijk niet ontbreken. We sloten onze dag af met een gezellige filmavond met lekkere chips!

Foto welpen

Jonggivers
Dag 4 werd ingezet met een stevig ontbijt waarna de Jonggivers op wandel gingen naar het ijssalon. Jammer genoeg werd het een natte boel door de regen … desobdanks hebben we er toch het beste van gemaakt!
In de namiddag hebben we ons geamuseerd met spelletjes en macrame en de dag sloten we af met een super gezellig kampvuur met allerlei lekkers!

Foto jonggiver

Givers
Op dag 4 vertrokken de givers op 2 daagse. We gingen op tocht doorheen de natuur. Lange tijd wandelde we naast de grote nete. Hier hebben we in de middag gepicknickt in het zonnetje. Na de middag slaagde het weer om en trotseerde we de regen. Als pauze gingen we er eentje drinken. Toen we aankwamen op onze verblijfplaats hebben we de tent recht gezet en gezellige avond van gemaakt.

Foto givers

Jins
Deze ochtend trokken de Jins hun beste wandelschoenen aan en vertrokken we op tweedaagse. We wandelden doorheen de groene bossen en langs de Grote Nete, waar we zelfs een aantal reigers zagen. Na een stevige wandeling met een zonnetje op onze snoet, maar helaas ook wat regen, kwamen we aan op onze slaapplaats. Hier kookten we samen ons avondeten en dessert en speelde we een aantal gezelschapspelletjes. Na de lekkere zelfgemaakte BBQ en fruit met chocolade, sloten we de avond af met een lollige ‘pisquiz’ zodat er vandaag zeker voldoende water gedronken is.

Foto jins

Fouriers
Vanmorgen gingen we opnieuw een hele grote voorraad ingredientjes halen in de winkel. Het was een PEPERdure rekening. Alles ging vlotjes in de remorque, maar nadien alles in onze koelkast krijgen was toch andere KOEK. Na het uitladen begonnen we weer aan het groenten snijden. Af en toe werd er wat geSMOSt, maar het meerendeel belandde netjes in de kookpot. Alles gebeurde onder toeziend oog van Jef, onze keukenSPIN. In de namiddag werden we goed natgetegend, wat een PURE Ellende. Alles wat nat en VIeS. De leden zijn dan ook IN EEN JASJE moeten vertrekken op hun tweedaagse.

Foto schatjes