Kapoenen
Dag 3 was ook weer top! We hebben briefjes geschreven naar onze liefste mama’s en papa’s, daarna knutselde we nog wat magische dingen 🪄🧚‍♂🏰. In de namiddag konden we ons helemaal uitleven tijdens de vettige spelen, we maakte de leiding een beetje mooier met verf 🎨. Daarna genoten we van een douche 🚿. Nu zijn we weel helemaal fris en klaar voor een nieuwe dag ☀💛

Foto kapoenen

Welpen
Goeie morgen Westmeerbeek! Vandaag hebben onze welpen een hele leuke dag gehad. In de voormiddag hebben we een actieve quiz gedaan, daarna hebben we nog even gespeeld op ons mooie terrein. Na de middag hebben we een snoepjes wandeling gedaan. We moesten aan de hand van zure en zoete snoepjes kijken of we naar links of naar rechts moesten gaan. Uiteindelijk kwamen we uit bij een hele leuke speeltuin waar we nog even hebben gespeeld. Na het avond eten hebben sommige van onze welpjes hun belofte geschreven en hebben we nog fijn gespeeld. Voor het slapen gaan hebben we nog samen gekeken hoeveel keer we nog moeten slapen voor we naar huis gaan.

Foto welpen

Jonggivers
Onze Jogi’s zijn vandaag om zoek gegaan naar het kapje van roodKopje.

De dag begon met een stevig ontbijtje, namelijk spek met eieren waarna ze verschillende spelletjes hebben gespeeld tijdens de laddercompetitie.
’s Middags hebben ze genoten van tomatensoep en hebben ze zich helemaal uitgeleefd tijdens de waterspelletjes.

De dag hebben we afgesloten met een gezelschapspelletje en hebben we het kapje van roodkopje terug gevonden!!
Foto jonggiver

Givers
Dag 3 was het tijd voor de vettige spelen. We hebben geploeterd is het vuil met verknuffeltje, vlaggenroof,… We combineerde de vettige spelen met de waterspelletjes waar we gingen buik glijden. Na de middag was het tijd voor een escape room. Door verschillende opdrachten te doen kregen ze tips om de verschillende sloten te openen. Na 1,5 uur waren ze er in geslaagd zich te bevrijden. We hebben de overige tijd gebruik gemaakt om brieven te schrijven en het kamp eens te overlopen wat we er al van vonden. Na het avondeten zijn we onze rugzak gaan maken voor op 2 daagse te vertrekken. We hebben de avond afgesloten met weerwolven te spelen.
Foto givers

Jins
Dag 3 begon vandaag wat anders dan verwacht. We stonden op met een slaapliedje, deden onze kleren achterstevoren aan en dansten de kampdans achterwaarts. Niet voor niets natuurlijk want heel de voormiddag stond in teken van ‘omgekeerd-spel’. Zo moesten we de slechterik, van het sprookjes bos, helpen om de schat te vervolledigen en in de lucht te verstoppen. We speelden spelletjes zoals omgekeerd verstoppertje, en we maakten een klerenketting waarbij we zoveel mogelijk kledingstukken aan diende te trekken. In de namiddag haalden we onze beste kookkunsten boven en maakten we verschillende gerechtjes op een open vuur. Het was super lekker! We sloten de dag af met een aantal rustige slaapzakspelletjes.

Foto jins

Fouriers
Na ons SPEKtaculaire ontbijt wilden we bijna wEIgEREN om terug in het werk te vliegen. Toch raapten we onze moed bijeen en gingen we groentjes snijden. Het zonnetje brandde onze schouders zo rood als TOMATEN. Het koken ging heel SOEPel vandaag. Op muziek van MILK inc en eurosong SHAKEten we er op los tijdens het werken. In de namiddag werd het best nog pittig en liepen we als KIPpen zonder kop rond om alles klaar te krijgen. Er RIJSTen heel wat vragen want de leden waren CURRYeus waar die lekkere geur uit de keuken vandaan kwam.

Foto schatjes