Kapoenen
Joepie, eindelijk zijn we dan op kamp en wat was het een fijne 1e dag! We gingen op ontdekking op het domein en speelde de leukste spelletjes in ons sprookjesbos. In de avond genoten de kapoenen van een leuk sprookje. Wat een top dag! 🤍

Foto kapoenen

Welpen
Vandaag hebben de welpen op hun eerste dag het terrein geïnspecteerd. Daarna hebben we samen spelletjes gespeeld en nog wat vrij gespeeld.

Foto welpen

Jonggivers
Vandaag ging het kamp van start! We waren allemaal nieuwsgierig naar het kampthema van dit jaar. We ontdekten via het toneeltje dat het thema van dit jaar ‘Westmeerbeek vol wonderen’ is.
Na het middageten, mochten de leden vrij spelen op het kampterrein. Sommigen speelden een gezelschapsspel met de leiding, andere speelden buiten of maakte leuke bandjes.
De dag werd afgesloten met een leuke cleudo waarin het spel stratego verwerkt was.

Givers
Het kamp is van start gegaan! De givers begonnen hun avontuur door op ontdekkingstocht te gaan in Sprookjesbeek, begeleid door onze eigen toverfee. Tijdens hun tocht ontdekten ze alle hoeken van het terrein en leerden ze de regels kennen door verschillende spelletjes te spelen. Na een smakelijk avondmaal sloten we de dag af met een gezellige en ontspannen avond. We maakten apenknopen, speelden Weerwolven en genoten van het mooie weer.

Jins
Jippie, het aftellen mag eindelijk stoppen want we zijn weer op kamp vertrokken! We startte de dag met een rondleiding op de kampplaats en het bouwen van onze eigen toverhut. Hier zullen we elke dag samen een moment voorzien om de dag te overlopen en ons voor te bereiden op de volgende dag. We hebben ten slotte de eerste avond afgesloten met een lasershoot-spel waarbij de trollen het opnamen tegen de wolven voor de macht van het sprookjesbos.

Fouriers
Joepie, het ledenkamp is begonnen! Vanmorgen reden Zeb en Elise enthousiast met de camionette naar de colruyt om onze bestelling af te halen, maar we hadden een beetje onderschat hoeveel het was dus het draaide allemaal bijna in de SOEP. Gelukkig kwam Bosbok achterna met de remorque en kwam hij ons redden. Eens terug op het kamp terrein moesten we rAP PELLEN om de uien nog tijdig klaar te stomen. Terwijl Bie en Muco groenten sneden, was Robin onze vliegenJAGER van dienst en kuiste Nele de tafel af met een SCHOTELvod. Hilde maakte een krIJSJE want “aaaah! Waar zijn de IJSJES?” Gelukkig was ze achteraf heel blIJSJE want er waren heel veel IJSJES. Moesten jullie het nog niet begrepen hebben.. het dessertje was een lekker ijsje. En wie goed oplet zat de hele week onze menu verstopt zien staan tussen onze tekstjes.

Foto fouriers