Kapoenen

Vandaag gingen we een kijkje nemen bij de volgende serie… De buurtpolitie. Zei legde ons uit hoe je betere acteurs kan worden. 1 van de belangrijkste dingen was dat je gezond en blij op het podium moet staan. En dat gaat niet als we ziek zijn dus… hebben wij aan de hand van hygiënische spelletjes geleerd wat je moet doen om corona buiten jou lichaam te houden. Na de platte rust deden we verschillende workshops. We konden kiezen uit dansen, pleinspelen en experimenteren. Hierna hadden de foeriers een lekkere ovenschotel klaargemaakt. Waar we met veel plezier van hebben gesmuld. Nog een laatste verhaaltje en dan naar bed om ons voor te bereiden op de dagtocht morgen.

Welpen

Vandaag was het onze eerste volledige dag op kamp. Deze zat bomvol leuke activiteiten. s’Ochtends gingen we de buurtpolitie helpen met de zoektocht naar de ontvoerder van Mario. Gelukkig brachten de welpen Mario veilig terug. Na de middag werden we aan de hand van verschillende workshops opgeleid tot echte agenten. Zo deden we zotte pleinspelen of bouwden we een heuse kettingreactie. Ook had je nog de kans om de dansvloer onveilig te maken in de dans workshop. De dag afsluiten deden we met brieven schrijven naar het thuisfront. Dan kropen we in bed zodat we goed uitgerust zijn voor dagtocht van morgen!

Givers

Vandaag was de eerste dag van onze givers op kamp! De givers kwamen te weten dat we terecht zijn gekomen op de filmsets van Pioenwood. We hebben samen met de jins pleinspelletjes gespeeld en samen onze kampdans lekker gedanst ! ‘s Avonds als activiteit hebben we Lasershoot gespeeld in het bos, zeker een leuke activiteit om met ons kamp te beginnen!! Tot morgen

Jins

De Jins en de Givers zijn vandaag aangekomen op het kampterrein. Ze werden al meteen ingedompeld in het leven van filmsterren. Gert heeft samen de leden geholpen om de leiding te leren acteren. Daarna hebben de Jins 1 tegen allen gespeeld om hun band te versterken na maanden gemis. Ze moesten verschillende opdrachten doen, die wat vreemd waren. De avond is dus met veel gelach geëindigd. Tot morgen!